13) Slotakkoord in Cairo

€ 5,95
€ 11,50

13) Slotakkoord in Cairo

€ 5,95
€ 11,50
Actuele voorraad: 1

Janwillem Blijdorp: Slotakkoord in Caïro

 
Serie Team Dossier - deel 13
 
Remco Jongeneel en Marieke Wielenga worden uitgenodigd door de Nederalndse professor Van Oostveen. Hij is betrokken bij opgravingen in de Egyptische plaats Karnak, aan de oevers van de rivier de Nijl. Archeologen hebben een ongeschonden graf gevonden en hebben zijn hulp ingeroepen voor het ontcijferen van de hiërogliefen aan de wanden van de tombe. Ook zijn er verschillende puntgave papyrusrollen gevonden. Het is de bedoeling dat 'Het Team' een reportage maakt over deze boekrollen, die een verrassend bekend verhaal vertellen. Een verhaal, dat ook de lezers van het Christelijk Dagblad zal interesseren.
Tijdens het verblijf van Marieke en Remco breekt in Egypte een revolutie uit.
Remco en Marieke worden tegen wil en dank meegezogen in een spiraal van geweld, die grote gevolgen heeft voor de rest van hun leven.
 

De jonge journalist Remco Jongeneel en de fotografe Marieke Wielinga werken bij het Christelijk Dagblad en gaan voor die krant regelmatig samen op pad. Voor hun collega's is dat een reden om hen een beetje spottend 'Het Team' te noemen. Maar misschien zijn die collega's wel jaloers op de prestaties van Het Team... Als ze nieuws ruiken proberen Remco en Marieke de onderste steen boven te krijgen. Dat is voor hen niet altijd zonder gevaar, maar levert wel voorpaginanieuws op! De speurzin van Remco en Marieke bezorgt hun hoofdredacteur soms grijze haren, maar wordt door de lezers van de krant bijzonder gewaardeerd.

Lees verder
Productcode: 9789055516247
Aantal blz.: 196
Gewicht: 460
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1