Je peuter begrijpen

€ 8,48
€ 16,95

Je peuter begrijpen

€ 8,48
€ 16,95
Actuele voorraad: 2

Aline Hoogenboom en Joop Stolk: Je peuter begrijpen

Peuters kunnen heel lief zijn en tegelijk ook heel vermoeiend. Soms zijn ze zo dwars dat je er geen raad mee weet, maar even later kruipen ze bij je op schoot om weer eens lekker met je te kroelen.

Voor veel ouders zal dit een herkenbaar beeld van hun peuter zijn. Een beeld dat tegelijk veel vragen oproept. Hoe reageer ik op een peuter die niets wil en op alles 'nee' zegt? Wat moet ik doen als hij alles zelf wil doen op een moment dat het mij helemaal niet uitkomt? Hoe kan ik hem gerust stellen als hij 's nachts angstig wakker wordt, of hem zover krijgen dat hij zijn speelgoed deelt met een ander kind?

In dit deel van de serie 'Christelijke opvoeding' zoeken de auterus op deze en vele andere vragen een praktisch antwoord waar ouders houvast aan hebben in het dagelijks gezinsleven. Daarbij proberen ze allereerst peuters te begrijpen in wat ze doen en laten en bij wat er in hun 'koppie' omgaat. Dat is de beste manier om te weten te komen wat een peuter nodig heeft en wat een goede aanpak is.

Dit boek is het derde deel van de serie 'Christelijke opvoeding', onder hoofdredactie van dr. Joop Stolk. Eerder is verschenen 'Je baby verzorgen is ook opvoeden' en 'Pubers begrijpen'. 

Lees verder
Productcode: 9789402902808
Aantal blz.: 143
Gewicht: 204
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2