BMU BIJBEL MET UITLEG LUXE EDITIE MET SL

€ 349,00

BMU BIJBEL MET UITLEG LUXE EDITIE MET SL

€ 349,00
Actuele voorraad: 1

Bijbel met uitleg, luxe editie

Antiekleer, bruin, met koperen pilaarsloten, met koker

De Bijbeltekst in de betrouwbare Statenvertaling wordt op een beknopte manier uitgelegd door middel van een inleiding en samenvatting per Bijbelboek. Tal van foto's, illustraties en tijdschema's maken de uitleg nog duidelijker. 
In deze uitgave zijn naast de Statenvertaling ook de berijming (1773) van de Psalmen en de Formulieren opgenomen.

 • De Bijbel bevat tal van full color illustraties van bijvoorbeeld een archeologische vondst, oude gebruiksvoorwerpen of de huidige situatie van een stad of gebied.
   
 • Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een korte inleiding. De inleiding biedt een korte, zakelijke samenvatting van de inhoud van het hoofdstuk.
   
 • De uitgave bevat meer dan honderd landkaarten. De ene keer verschaft de kaart inzicht in de politieke situatie van de tijd waarin het Bijbelboek is geschreven. Een andere keer geeft hij aan waar plaatsen of gebergten liggen.

 

Hieronder een weergave van de mogelijkheden voor deze serie:

Kloostermodel: klein, zonder sloten                                     € 295,-
Kloostermodel: klein, met koperen pilaarsloten                    € 395,-
Kloostermodel: midden, zonder sloten                                 € 395,-
Kloostermodel: midden, met koperen pilaarsloten                € 495,-

Antiek leer, klein, zonder sloten                                             € 249,-
Antiek leer, klein, met koperen pilaarsloten                            € 349,-
Antiek leer, midden, zonder sloten                                         € 295,-
Antiek leer, midden, met koperen pilaarsloten                        € 395,-

Alle luxe uitgave zijn voorzien van een bijpassende doos

Lees verder
Uitgever: De Banier
Productcode: BMULUXEKLEIN
Staat: nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1

Waarom kiezen voor de BMU?

Op zoek naar een Bijbel die de teksten het toegankelijker maakt voor elke lezer? De 'Bijbel met Uitleg' (BMU) is dan precies wat u nodig heeft. Ontworpen met het doel om de Bijbeltekst te verhelderen, combineert de BMU de vertrouwde Statenvertaling met gedetailleerde toelichtingen en inzichten die elke passage begrijpelijk maken.

Wat maakt de BMU uniek?

De 'Bijbel met Uitleg' onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van traditionele teksten en met uitleg. Daarnaast biedt de BMU:

 • Korte verklaringen: Voor elk vers is een beknopte toelichting beschikbaar, waardoor u de context en betekenis gemakkelijker begrijpt.
 • Uitgelichte kernwoorden: Belangrijke termen worden extra toegelicht, zodat u de diepere lagen van de tekst kunt ontdekken.
 • Historische achtergronden: Inzicht in de culturele en historische context verrijkt uw leeservaring en begrip van de Bijbel.
 • Visuele hulpmiddelen: Met meer dan tweehonderd kaarten en diverse tijdbalken krijgt u een helder beeld van de bijbelse geschiedenis en geografie.

De BMU is meer dan een Bijbel; het is een uitgebreide uitleg met lessen van de Bijbel ontsluit voor iedereen. Beschikbaar in verschillende formaten en uitgaves, is er altijd een BMU die bij uw voorkeuren past.

Bezoek De Boekenkamer in Kootwijkerbroek

Wilt u de verschillende Bijbels met uitleg zelf bekijken en doorbladeren? Bezoek dan onze winkel in Kootwijkerbroek. Hier kunt u op uw gemak onze collectie ontdekken en met eigen handen de kwaliteit van de verschillende uitgaven ervaren. Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en om al uw vragen te beantwoorden.

Kunt u niet naar onze winkel komen of heeft u specifieke vragen over onze 'Bijbels met Uitleg' collectie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, of WhatsApp en helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte Bijbel voor uw studie of persoonlijke groei.