Blijdorp, Bomalarm in Europoort

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 11,50

€ 5,95

Janwillem Blijdorp: Bomalarm in Europoort

serie: Team Dossier - deel 8

In de Rotterdamse wijk Spangen woont een man die er alle belang bij heeft dat hij niet opvalt. Voor het oog leidt hij een kleurloos leven, maar achter de voordeur van zijn woning bereidt hij een aanslag voor, die de wereld op z'n kop moet zetten. Op 11 september moet het gebeuren... Dan moeten in Europoort de olieopslagtanks van Shell exploderen.
De autoriteiten geven in het hoofdkantoor van Shell een persconferentie en daar blijkt duidelijk dat er alle reden is om de veiligheidsmaatregelen aan te scherpen. Wie de aanslag pleegde, is nog onduidelijk, maar de gewonde man is voorlopig de hoofdverdachte. Remco Jongeneel en zijn collega Marieke zijn voor het Christelijk Dagblad bij die persconferentie aanwezig en Remco schrijft voor de krant een artikel over de aanslag. Dat is het begin van een confrontatie met een meedogenloze terrorist, die voor Marieke bijna fataal afloopt.

De jonge journalist Remco Jongeneel en de fotografe Marieke Wielinga werken bij het Christelijk Dagblad en gaan voor die krant regelmatig samen op pad. Voor hun collega's is dat een reden om hen een beetje spottend 'Het Team' te noemen. Maar misschien zijn die collega's wel jaloers op de prestaties van Het Team...
Als ze nieuws ruiken proberen Remco en Marieke de onderste steen boven te krijgen. Dat is voor hen niet altijd zonder gevaar, maar levert wel voorpaginanieuws op!
De speurzin van Remco en Marieke bezorgt hun hoofdredacteur soms grijze haren, maar wordt door de lezers van de krant bijzonder gewaardeerd.

Kinderboeken met een boodschap

Klaase, Het lijden van de Heere Jezus
Hartingsveldt-M, Hoe lieflijk is Uw Naam
Dikkenberg, Gestorven voor mij
Ledden, Vondeling in de storm
Klaase Maarten Luther
Klaase, De Bijbel in de muur
Vogelaar-M, Het geschenk van Jef
Rijswijk, De meester van Honswijk
Rijswijk, Jacob vreest het vuur
Fris. De koopman met de viskar
Stretton, Jessica's eerste gebed
Zeeuw, Willem de Zwijger (2)

van

Ik ontvang graag een bericht zodra dit boek beschikbaar is.

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden zodra deze uitgave weer beschikbaar komt.

237