02) Verbonden in muziek

€ 23,50

02) Verbonden in muziek

€ 23,50
Actuele voorraad: 1

Elizabeth Camden: Verbonden in muziek

De Blackstones- 11

Hij draagt een gevaarlijk geheim met zich mee, maar kan hij lang genoeg in leven blijven om het te onthullen?

Graaf Dimitri Sokolov is aangesteld  om toezicht te houden op de legendarische Trans-Siberische spoorlijn. Op een dag is hij tijdens zijn werk getuige van een afschuwelijk drama, dat een bedreiging zal vormen voor de Russische monarchie wanneer het aan het licht komt. In een poging Dimitri het zwijgen op te leggen, neemt de tsaar hem alles-zijn titels, huizen, geld en vrijheid- af. Maar Dimitri bezit iets waar de tsaar niets van afweet: een hechte vriendschap met Natalia Blackstone. En die kan het verschil maken.

Natalia werkt als analist bij haar vaders bank in New York en is verantwoordelijk voor hun investering in de Trans-Siberische spoorlijn. Hoewel zij en Dimitri zich elk aan een andere kant van de wereld bevinden, hebben ze een goede band. Dat is waarom ze zich zorgen maakt wanneer hij opeens verdwenen lijkt. Ze besluit alles in het werk te stellen om hem te vinden en als dat vervolgens lukt, is ze aanvankelijk dolgelukkig. Tot ze hoort wat Dimitri van plan is: de aanleg van de spoorlijn stopzetten. Iets wat Natalia alles kan kosten waarvoor ze jarenlang zo hard heeft gewerkt.

Durven Dimitri en Natalia de krachten te bundelen om het juiste te doen, hoe moeilijk dat ook is? En is de ontluikende liefde tussen beide tegen deze spanning opgewassen?

Verbonden in muziek is het tweede deel van de serie De Blackstones, die gaat over een aantal leden van de machtige en rijke Blackstone-familie, die haar fortuin heeft verdiend als bankiers gedurende de Gilded Age in New York City. Eerder verscheen Gebeiteld in steen.

Lees verder
Uitgever: Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Productcode: 9789064514104
Aantal blz.: 366
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1