Een schone lei

€ 21,50

Een schone lei

€ 21,50
Actuele voorraad: 1

Melissa Jagears: Een schone lei

Teaville Moral Society - Deel 3

Mercy McClain is vastbesloten om de kinderen van Teaville te behoeden voor de pesterijen die zijzelf als kind heeft moeten doorstaan. Ze vindt veel voldoening in haar werk in het plaatselijke weeshuis en in haar taak als lid van het schoolbestuur.
Als Aaron Firebrook, de grootste pestkop uit haar jeugd, solliciteert naar een functie als leraar, is ze er faliekant tegen dat hij wordt aangenomen.

Aaron beseft dat Mercy's wantrouwen volkomen terecht is, maar hij als een veranderd man naar zijn geboorteplaats teruggekeerd en wil vergeving vragen aan de mensen die hij slecht behandeld heeft. Hij verwacht niet dat Mercy hem zal mogen, maar hij kan wel laten zien dat hij nu het beste met de kinderen voorheeft.

Laten Mercy en Aaron hun toekomst bepalen door wrok en oude wonden, of kunnen ze het verleden overwinnen en samen met een schone lei beginnen?

Melissa Jagears woont met haar man en drie kinderen in Kansas. Ze geeft haar kinderen thuis les en is een uitgesproken nachtuil. Met haar novelle De brief heeft ze een prijs gewonnen voor christelijke fictie. 
In deze serie zijn verschenen Vol vertrouwen en Het verleden voorbij. 

Lees verder
Uitgever: 't Gulden Boek (CBC)
Productcode: 9789492234490
Aantal blz.: 413
Staat: Teaville Moral Society
Gewicht: 4000
Status: uitverkocht
Actuele voorraad: 1