Gewaagde ontsnapping midprice

€ 6,95
€ 9,95

Gewaagde ontsnapping midprice

€ 6,95
€ 9,95
Actuele voorraad: 1

Tricia Goyer: Gewaagde ontsnapping

Wie redt de kinderen als het gevaar dichterbij komt?

Ondanks dat Hitler op gewelddadige wijze steeds meer van Europa annexeert, leidt de Amerikaanse Amity Mitchell als privéonderwijzeres een vrij comfortabel bestaan. Maar dat verandert wanneer ze een dringend telegram krijgt van haar broer, Andrew, waarin hij haar smeekt naar Praag te komen. Nu de nazi's hun greep op het land proberen te versterken, wordt het voor hem steeds moeilijker om Joodse kinderen te helpen ontsnappen uit Tsjecho-Slowakije. Amity weet dat ze Gods roeping om de kinderen te helpen niet kan negeren en besluit gehoor te geven aan Andrews verzoek.

Amity's werkgever, Clark, volgt haar naar Praag om haar te vragen terug te komen, maar al snel draait het erop uit dat hij haar gaat helpen. Samen met Amity en andere medewerkers treft hij voorbereidingen om een heel aantal kinderen veilig naar Engeland te brengen, terwijl de dreiging op ene Duitse bezetting in rap tempo toeneemt.

Als het gevaar toeneemt en de Duitsers hun greep op het land meer en meer versterken, zet Amity met de hulp van Clark en anderen alles op alles om de onschuldige levens te redden, maar lukt het hun aan de Duitsers te ontsnappen, voordat het te laat is?

Lees verder
Productcode: 9789493208179
Aantal blz.: 308
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1