Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Rosenberg, Laatste waarschuwing (2).jpg

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 20,00

Joel C. Rosenberg: Laatste waarschuwing

Zal de president luisteren voordat het te laat is?

De president van de VS is ervan overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. J.B. Collins, buitenlandcorrespondent van de New York Times, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist.
Het Midden-Oosten staat in brand, de Israëlische minister-president is dood en Amman een ruïne -  Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van ISIS is de enige manier om de aanslag tegen te houden en Amerikaanse leven te sparen. 
Maar zal de president naar hem luisteren voordat het te laat is?

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Laatste waarschuwing is de derde thriller in de serie over New York Times-buitenlandcorrespondent J.B. Collins. De andere delen zijn Het derde doelwit en De eerste gijzelaar.

Gerelateerde producten

226