Lange weg naar huis

€ 19,95

Lange weg naar huis

€ 19,95
Actuele voorraad: 1

Joanne Bischof: De lange weg naar huis

Deel 2

Na vier jaar op zee keert een jonge man terug om te vechten voor een nieuwe kans op liefde.

Aven Norgaard is getrouwd met de dove Thor en in verwachting van hun eerste kind. Maar hoe gelukkig ze ook is, Aven wordt nog steeds geplaagd door herinneringen aan Thors jongste broer en rivaal Haakon, die haar vertrouwen beschaamde en vervolgens wegvluchtte.

Haakon heeft vier jaar op zee en in het buitenland doorgebracht. Maar zelfs de prachtige Noorse vrouw aan wie hij zijn hart verloren heeft, kan zijn gevoelens van spijt niet wegnemen. Haakon beseft dat hij moet proberen de banden met zijn familie te herstellen. Met lood in zijn schoenen keert hij terug naar huis.

Daar ontdekt Haakon al snel dat hij op het juiste moment is thuisgekomen. Een oude vete met een andere boerenfamilie is geëscaleerd tot een ware oorlog, waarbij Thor ook nog eens ernstig ziek is geworden. Zijn familie heeft Haakon nu harder nodig dan ooit. Of is het andersom?

Als geen ander schetst Joanne Bischof een beeld van de stille wereld van de dove Thor. De lange weg naar huis is het vervolg op De zoete geur van appelcider, maar kan ook heel goed los gelezen worden.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029728478
Aantal blz.: 399
Uitvoering: Paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1