Mijn leven liep anders

€ 26,50

Mijn leven liep anders

€ 26,50
Actuele voorraad: 1

Kelli Stuart: Mijn leven liep anders
Een aangrijpende roman, gebaseerd op waargebeurde verhalen. Ervaar de tragedie van de Tweede Wereldoorlog in de Oekraïne door de ogen van vier personages, die hetzelfde verhaal vanuit verschillend perspectief meemaken.

Luda heeft haar moeder nooit gekend. Haar alcoholistische vader laat soldaten hun gang gaan en Luda wordt ongewenst zwanger van een kind van de vijand. Zal zij ooit de verlatenheid en de pijn kunnen overwinnen?

Ivan wordt ten onrechte aangezien voor een Jood. Met 34.000 andere mannen, vrouwen en kinderen wordt hij opgesteld aan de rand van het ravijn van Babi Jar en neergeschoten. Hij overleeft, maar niet zonder verwoestende gevolgen.

Maria is pas veertien als het bombardement op Kiev begint en niet veel ouder wanneer ze gedwongen wordt om te werken in een Duits werkkamp. Ze moet vechten om te overleven en terug te keren naar haar geliefde Oekraïne.

Frederick is trots dat hij zijn Führer in de SS mag dienen. Een blind vertrouwen in de idealen van het nazisme en de drang om te voldoen aan de verwachtingen van zijn veeleisende vader slepen hem naar de afgrond.

Lees verder
Productcode: 9789033129476
Aantal blz.: 427
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1