OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Onder de linde

€ 18,50

Onder de linde

€ 18,50
Actuele voorraad: 1
Greetje van den Berg: Onder de linde

Gemma en Ruud hebben tien kinderen en die brengen een hoop zorg met zich mee, maar Gemma is onvermoeibaar. In hun grote familiehuis met de oude lindeboom in de tuin is altijd iedereen welkom. Naast de gezelligheid die zo'n groot gezin met zich meebrengt, zijn er ook de nodige
sores. Zo heeft oudste dochter Célina een relatie met een tien jaar oudere man en krijgt puberzoon Sem op school foute vrienden.
Als Gemma ziek wordt, zorgt dat voor problemen. Van haar energie is niets meer over en een diagnose kan niet worden gesteld. Moe van alle extra taken die nu op Ruud neerkomen, begint hij te denken dat het misschien psychisch is. Dat leidt tot extra spanningen tussen hen beiden. Bovendien ziet Gemma met lede ogen aan dat Ruud wel érg goed overweg kan met de nieuwe hulp in zijn bakkerij. De normaal zo vanzelfsprekende gezelligheid in huize Onder de linde is ineens ver te zoeken.

Greetje van den Berg is al 35 jaar auteur van familieromans. In Onder de linde laat ze zien dat een mens een heleboel ballen in de lucht kan houden, maar als er dan eentje valt, volgt de rest vaak ook.

Lees verder
Uitgever: Z&K
Productcode: 9789020537079
Aantal blz.: 221
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 501
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1