OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Sinds ik jou ken

€ 24,99

Sinds ik jou ken

€ 24,99
Actuele voorraad: 1
Elizabeth Musser: Sinds ik jou ken   Atlanta, 1933. Perri Singleton, dochter van een steenrijke bankdirecteur uit Atlanta, leidt een zorgeloos leven. Zelfs de Grote Depressie lijkt haar en haar omgeving niet te deren. Met haar vriendinnen van de elitaire meisjesschool bezoekt ze het ene na het andere feestje. Haar
leventje staat in het teken van mooie jurken, dansavondjes, afspraakjes met leuke jongens en paardrijden. Maar dan slaat de rampspoed toe in haar gezin. Juist op de dag dat Perri's wereld instort, leert ze haar nieuwe klasgenoot kennen: de straatarme Mary Dobbs Dillard, die tijdelijk bij haar rijke tante komt wonen. Zij is de dochter van een bevlogen prediker die het evangelie verkondigt onder de allerarmsten in de binnenstad van Chicago. Mary Dobbs steekt haar gepeperde mening over sociale rechtvaardigheid niet onder stoelen of banken. Iets wat Perri's chique schoolvriendinnen niet erg op prijs stellen.

Een groter verschil dan tussen Perri en Dobbs is niet denkbaar. Toch groeit er een hechte vriendschap tussen beide jonge vrouwen. Maar is die ook bestand tegen alle tumulteuze veranderingen in hun leven?
 

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789029796729
Aantal blz.: 447
Uitvoering: paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1