Veerkracht

€ 24,90

Veerkracht

€ 24,90
Actuele voorraad: 6

Nadia van Dam: Veerkracht

Bij Nadia is autisme vastgesteld. Ze is psychisch kwetsbaar en regelmatig suïcidaal. In dit boek vertelt ze over haar leven vanaf haar jeugd tot aan haar volwassenheid. Daarmee geeft ze een unieke inkijk in haar gedachtewereld en gevoelswereld. Met de beschrijving van deze heftige realiteit wil ze anderen herkenning en steun bieden. Want Nadia is niet de enige die met deze problemen worstelt. Met haar openheid wil ze bespreekbaar maken wat voor velen dagelijkse realiteit is. In de hoop dat de Heere dit boek wil gebruiken. Want hoe diep je ook zit, er is altijd zicht op licht.

Bij ieder hoofdstuk geeft Nadia tips over hoe er met specifieke problemen kan worden omgegaan. Zo biedt dit boek ook concrete adviezen voor mensen met autisme, hulpverleners, familie en andere betrokkenen.

Er zijn al veel boeken over autisme geschreven, maar het blijft bijzonder om het zelf geschreven persoonlijke levensverhaal van iemand met autisme te lezen. (...) Boeken waarin het autisme van binnenuit wordt beschreven, zouden verplichte literatuur moeten zijn voor hulpverleners die met mensen met autisme werken.
-uit het Woord vooraf van Ben van Buren, psychiater

Lees verder
Productcode: 9789033132612
Aantal blz.: 296
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 6