Ze noemen ons ongelovigen

Door: Belz, Mindy
€ 4,99
€ 22,50

Ze noemen ons ongelovigen

Door: Belz, Mindy
€ 4,99
€ 22,50
Actuele voorraad: 24

Mindy Belz: Ze noemen ons ongelovigen

Christenen in het Midden-Oosten op de vlucht voor de IS

Midy Belz beschrijft door de ogen van mensen uit Irak de situatie van christenen in het Midden-Oosten. Na het lezen van dit boek kun je niet anders dan bidden voor onze broeders en zusters die vervolgd worden, maar word je ook uitgedaagd te bidden voor de vervolgers dat hun harten geopend worden voor Gods liefde.
André van Grol, directeur Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK)

'Overal jagen de strijders de christenen weg, uit hun huizen en hun winkels. Ze dreigen het te ontvoeren of hun kinderen mee te nemen. De boodschap aan deze 'ongelovigen': Voor jullie is geen plaats in Irak. Betaal een boete als je wilt blijven, vertrek of word gedood.'

De strijders van Islamitische Staat (IS) treden bij hun opmars in Syrië en Irak wreed en geweldaddaig tegen christenen op. Waarom? Waar komen deze terroristen vandaan? Journaliste Mindy Belz werkt al meer dan tien jaar als verslaggever in het Midden-Oosten. In Ze noemen ons ongelovigen doet ze verslag van de verbijsterende realiteit van een genocie tegen christenen in het Midden-Oosten. Ze heeft de verhalen opgetekend van christenen die weigeren hun geloof te verloochenen, zelfs als ze daarvoor alles moeten verliezen.

Lees verder
Productcode: 9789402904543
Aantal blz.: 383
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 24