De Christenreis

€ 18,95

De Christenreis

€ 18,95
Actuele voorraad: 2

A.C.H. van Vuuren: De Christenreis

Verteld en uitgelegd

Dit boek gaat over een reis. De reis van Christen. Het was geen gemakkelijke reis. Christen heeft heel veel meegemaakt. Moelijke, spannende en verdrietige dingen. Maar ook hele fijne en goede dingen. Eindelijk is hij aangekomen in het heerlijke land van Immanuël.

Misschien ben je nu nieuwsgierig. Waarom ging Christen op reis? Wat gebeurde er allemaal onderweg? Wat was er dan zo moeilijk? En wat was er fijn onderweg? En.... reis ik op dezelfde weg als Christen?

Je kunt het allemaal lezen in dit boek over de Christenreis. Honderden jaren geleden heeft John Bunyan de Christenreis geschreven. Alles uit deze Christenreis wordt naverteld in dit boek.

Het boek is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het is zo geschreven dat kleine kinderen al veel kunnen begrijpen. Maar ook grotere kinderen en ouderen zullen het mooi vinden om de reis op deze begrijpelijke manier te volgen.

Je kunt het boek zelf lezen, maar het is ook fijn om te vragen of iemand het voor wil lezen. Je vader, je moeder of iemand anders.

Na elk hoofdstuk is er een korte uitleg. Zo kun je de betekenis van het verhaal beter begrijpen. Ook staan er bij elk hoofdstuk een paar vragen, en één of meer psalmverzen om te zingen. Verder staat er boven elk hoofdstuk een tekst uit de Bijbel.

Je kunt met elkaar afspreken om elke week een hoofdstuk uit dit boek te lezen. Bijvoorbeeld op zaterdag of zondag. Zo kun je samen wel een jaar lang bezig zijn met deze bijzondere reis.

Lees verder
Uitgever: John Bunyanstichting
Productcode: 9789491570186
Aantal blz.: 296
Staat: Nieuw
Gewicht: 742
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2