Middel in Zijn hand

€ 9,90
€ 16,90

Middel in Zijn hand

€ 9,90
€ 16,90
Actuele voorraad: 3

B. Hooghwerff: Een middel in Zijn hand

Gods genadewerk tijdens epidemieën

Ook in het verleden troffen epidemieën ons land. Zo waren er in de negentiende eeuw in Nederland meerdere uitbraken van cholera - een ernstige, besmettelijke ingewandsziekte die in veel gevallen de dood als gevolg had. Meestal stierf iemand die erdoor was aangetast enkele dagen na de eerste symptonen, vaak zelfs na enkele uren.

Het is opmerkelijk dat de Heere juist tijdens cholera-epedimieën krachtig werkte in diverse streken van ons land. Daarvan zijn in meerdere levensbeschrijvingen en dagboeken getuigenissen van Gods kinderen en knechten bewaard gebleven. B. Hooghwerff heeft er voor deze uitgave enkele treffende voorbeelden uit geselecteerd.

Dit boek biedt niet alleen het historische verhaal van mensen die het zelf hebben meegemaakt, maar heeft ook een actuele spits. Ook nu kan de Heere een pandemie gebruiken als middel in Zijn hand tot bekering van velen. Dan zal er een buigen komen onder Gods slaande hand, maar ook een vluchten tot de enige Medicijnmeester voor alle geestelijke en lichamelijk kwalen. 

Lees verder
Productcode: 9789033130748
Aantal blz.: 119
Gewicht: 300
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 3