Plichten der ouders

€ 17,50

Plichten der ouders

€ 17,50
Actuele voorraad: 3

Jacobus Koelman: De plichten der ouders

Naverteld voor opvoeders en kinderen door M.J. Ruissen

Ouders en leerkrachten hebben een mooie, maar ook verantwoordelijke taak: het opvoeden van kinderen.

Dominee Koelman heeft speciaal daarover een boek geschreven: De plichten der ouders. In dit boek geeft hij veel praktische tips en pedagogische aanwijzingen hoe we dit in de praktijk vorm moeten geven. Hij onderbouwt dat steeds vanuit Gods Woord. Dat moet de enige leidraad zijn van ons pedagogisch handelen. Het doel van dominee Koelman is dat opvoeders en kinderen beseffen dat het houden van Gods geboden zo heilzaam is.

Dit boek is een eenvoudige, toegankelijke vertelling van dit opvoedingsboek. Het is de bedoeling van de auteur dat niet alleen opvoeders dit boek lezen, maar dat het ook aan de jeugd wordt voorgelezen. In het navertellen is geprobeerd in het spoor van dominee Koelman te blijven.

In dit boek is verder opgenomen: 'Eenvoudige catechisatie voor jonge kinderen'. De vragen en korte antwoorden zijn door dominee Koelman opgesteld. Per vraag is steeds een bewijstekst toegevoegd. Oudere kinderen kunnen deze inprenten, terwijl jongere kinderen kunnen volstaan met het beantwoorden van de vragen.

Lees verder
Uitgever: De Ramshoorn
Productcode: 9789461152541
Aantal blz.: 172
Staat: Nieuw
Gewicht: 500
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 3