Gij waart mijn hulp

€ 15,50

Gij waart mijn hulp

€ 15,50
Actuele voorraad: 2

Gij waart mijn hulp

Vriendenbundel, aangeboden aan ds. A. Moerkerken bij zijn 25-jarig jubileum als docent aan de Theologische School der Gereformeerde Gemeenten

Dit boek verschijnt ter gelegenheid van het jubileum van ds. A. Moerkerken als docent aan de Theologische School van de Gereformeerde Gemeenten. De bundel bevat twintig opstellen over verschillende onderwerpen, die een duidelijk verband vertonen met het docentschap en predikantschap van ds. Moerkerken.
De bundel bestaat uit vier hoofddelen. In het eerste hoofddeel komen bijdragen vanuit de Theologische School zelf aan de orde, in het tweede deel de vakken die onder het takenpakket van ds. Moerkerken vallen. In het derde deel staat het werk centraal dat uit de pen van ds. Moerkerken kwam, met name als hoofdredacteur van De Saambinder. Het vierde deel van de bundel bestrijkt het terrein van de deputaatschappen waarin ds. Moerkerken actief is (geweest).
In de ondertitel van dit boek valt het woord 'vriendenbundel' op. Zo is het boek bedoeld. Als een vriendengeschenk. Uit waardering voor het onderwijs dat tal van predikanten van ds. Moerkerken hebben ontvangen.
De auteurs hebben gezorgd voor een boek dat velen zal aanspreken. Historisch verantwoord, niet wetenschappelijk getoonzet, eenvoudige woorden. Kortom, in de geest van ds. Moerkerken.

De volgende predikanten werkten hieraan mee:

Ds. J.J. van Eckeveld - ds. G.J. van Aalst - ds. M. Karens - ds. J.M.D. de Heer - ds. P. van Ruitenburg - ds. C. Neele - ds. L. Blok - ds. G.J.N. Moens - ds. A. Schot - ds. C.J. Meeuse - ds. D. de Wit - ds. G. Clements - ds. J. Schipper - ds. A. Schreuder - ds. G. Hoogerland - ds. C. Vogelaar - ds. M. Golverdingen - ds. P. Mulder - ds. W. Silfhout - ds. C. Sonnevelt

Lees verder
Uitgever: Den Hertog B.V.-Houten
Productcode: BKTHEO00002
Staat: 2de hands - goede staat
Gewicht: 700
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2