Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Alexander,%20alle%20begrip%20te%20boven

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 6,50

J.H. Alexander: Alle begrip te boven
 
In de eerste helft van de vorige eeuw leefden in Engeland verschillende predikanten, zoals W. Huntington, J.C. Philpot e.a. die ook in ons land grote bekendheid kregen. Hun bediening is voor velen tot zegen geweest.
In dit boek worden verschillende ervaringen weergegeven van mensen - o.a. Sukey Harley - die in die tijd tot de zaligmakende kennis van Christus kwamen.
Een ding is hierbij duidelijk benadrukt, namelijk het wezenlijk onderscheid tussen het kennen van de ware ondervinding met het hart. Of, zoals Joseph Hart het in een van zijn hymnen zegt: De ware religie is meer dan begrip; er moet iets worden gekend en gevoeld.
De engelse uitgave van dit boek beleefde in korte tijd verschillende herdrukken. Mevr. M.C.A. Sommer-Blom verzorgde de Nederlandse vertaling. Ds. G. Blom schreef een Ten geleide en Ds. W.C. Lamain een Voorwoord.
244