De bestemming van Elisabeth

€ 17,50
€ 19,95

De bestemming van Elisabeth

€ 17,50
€ 19,95
Actuele voorraad: 1

Laura Frantz: De bestemming van Elisabeth

In tijden van oorlog en verraad ontluikt de liefde tussen Elisabeth 'Liberty' Lawson en Noble Rynallt

Het is 1775, de vooravond van de Amerikaanse Revolutie. Lady Elisabeth Anne Lawson, de dochter van de luitenant-gouverneur van de Britse kolonie Virginia, staat op het punt om te gaan trouwen met de hooggeplaatste Miles Cullen Roth. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Maar alles loopt anders dan gepland. De strijd tussen de Britsgezinden en de voor onafhankelijkheid strijdende patriotten wordt ook in het leven van Elisabeth voelbaar. Ze wordt in de steek gelaten door haar verloofde en ziet zich genoodzaakt om in haar levensonderhoud te voorzien als kantmaakster.Later wordt ze ook nog eens beschuldigd van spionage.

De enige die haar steeds weer te hulp komt , is de knappe patriot Noble Rynallt. Elisabeth, door haar moeder 'Liberty' genoemd, komt voor een moeilijke keuze te staan: moet ze samen met de radicale revolutionisten vechten voor de vrijheid, of trouw blijven aan haar Britse wortels? En tegen welke prijs?

Laura Frantz schrijft graag romas over het Amerika van de achttiende eeuw. Ook De bestemming van Elisabeth speelt zich in deze periode af.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: 9789029727563
Aantal blz.: 396
Gewicht: 4000
Status: uitverkocht
Actuele voorraad: 1