Stille woorden

€ 13,00
€ 26,00

Stille woorden

€ 13,00
€ 26,00
Actuele voorraad: 1
Elizabeth Musser: Stille woorden
 
De toekomst van Lissa Randall zag er rooskleurig uit. Op haar eindexamenlijst stonden prachtige cijfers en ze had de universiteiten voor het uitkiezen. Maar dan is ze getuige van een tragisch auto-ongeluk waarbij haar moeder om het leven komt. Achttien maanden later durft Lissa nog niet zelf achter het stuur plaats te nemen en lukt het haar niet om haar leven weer op te pakken. Kan rij-instructeur Ev McAllister haar helpen haar angst te overwinnen?
 
Ted Draper is een succesvolle effectenmakelaar en getrouwd met de Chinese Lin Su. Als hij een belangrijke cliënt, schrijfster S.A. Green, krijgt overgedragen van een collega is hij de koning te rijk. Door de aandelen van deze cliënt goed te beheren, zal hij tot de top gaan nu het nieuwe boek van deze succesvolle, exentrieke schrijfster nog voor Kerst gaat verschijnen. Niets lijkt zijn geluk nog in de weg te staan... of blijken zijn verwachtingen toch te hoog gespannen?
 
Janelle en haar man Brian werken als zendelingen in Frankrijk. Ze hebben het als gezin niet breed, maar voelen zich geroepen door God om dit werk te doen. Na de dood van hun zoontje Josh, valt Janelle het werk steeds zwaarder en wil ze eigenlijk maar één ding: terug naar huis, naar Amerika.
 
Elizabeth Musser, schrijfster van onder meer Het huis op de heuvel, Schuilplaats en Verborgen antwoorden, weeft in Stille woorden de levens van diverse mensen samen. Hun verhalen vol moed, verdriet en hopen grijpen je tot de laatste bladzijde.
Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789029719353
Aantal blz.: 454
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1