OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Dichterbij dan je denkt ing

€ 24,99

Dichterbij dan je denkt ing

€ 24,99
Actuele voorraad: 1
Elizabeth Musser: Dichterbij dan je denkt

Het ontroerende verhaal van drie sterke vrouwen die ondanks alles wat ze meemaken vertrouwen vinden in God

Rouwend om haar echtgenoot doet de jonge Nan haar best zich staande te houden en er het beste van te maken voor haar drie kinderen. Via de genealogiewebsite
van haar man komt ze in contact met CeeCee, een tiener die voor een schrijfproject het levensverhaal van een van haar voorouders probeert te recontrueren. Als Nan in een oude koffer naar informatie zoekt, doet ze een gruwelijke ontdekking die haar man ook moet hebben gedaan. 

Anderhalve eeuw eerder leeft Clara, een slavenmeisje. Ze speelt vaak in het grote huis met de dochter van haar meester, maar op een nacht gebeurt er iets wat haar in één klap volwassen maakt. Terwijl Nan en CeeCee zich verdiepen in de waarheid over Clara en haar eigenaar, ontdekken ze een verband tussen slavernij in het verleden en het heden, en vraagt Nan zich af of het dodelijke ongeluk van haar man wel echt een ongeluk was. 

Dichterbij dan je denkt is een aangrijpende roman over drie dappere jonge vrouwen, die elk op hun eigen manier hun toekomst in Gods handen leggen. 

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: 9789029727150
Aantal blz.: 397
Uitvoering: Paperback
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1