OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Dwars door de wildernis

€ 21,99

Dwars door de wildernis

€ 21,99
Actuele voorraad: 1
Regina Scott: Dwars door de wildernis

Wonderen van de natuur - I

Zij is vastbesloten om de mooiste foto’s te maken. Hij wil maar één ding: zijn vermiste vader vinden. Kunnen ze samenwerken om hun doel te bereiken?


Arizona Territory, 1871. Meg Pero heeft haar vader geholpen met fotograferen
sinds ze oud genoeg was om zijn uitrusting te dragen. Wanneer hij overlijdt, is ze daarom vastbesloten om zijn werk voort te zetten. Om te beginnen besluit ze het contract dat hij kort voor zijn dood sloot na te komen, wat inhoudt dat ze als fotograf meegaat met de legerexpeditie naar de North Rim van de Grand Canyon. Een mooie kans om daar in de wildernis een paar perfecte plaatjes te schieten waarmee ze naam kan maken. Maar wat ze niet weet, is dat de leider van de expeditie niemand anders is dan de man met wie ze jaren geleden weigerde te trouwen.
Kapitein Ben Coleridge zou het liefst vertrekken zonder de vrouw die zijn hart gebroken heeft. Hij kan het zich niet veroorloven om tijdens de expeditie afgeleid te worden, omdat die een dekmantel is voor een persoonlijke missie: het vinden van zijn vermiste vader. Maar omdat er geen tijd te verliezen is en er geen andere fotograaf is die meekan, kan hij niet anders dan toestemmen.
Niet lang nadat ze zijn vertrokken, wordt duidelijk dat Ben en Meg moeten samenwerken om hun doel te bereiken. Maar als het gevaar van alle kanten toeneemt, verandert de expeditie ineens in een hachelijk avontuur midden in de wildernis en is het nog maar de vraag of ze het er levend van af zullen brengen…


‘Dwars door de wildernis’ is het eerste deel van de serie ‘Wonderen van de natuur’.

Lees verder
Productcode: 9789464110005
Aantal blz.: 347
Uitvoering: Paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1