Het geheim van Chateau d´Epines

€ 25,00

Het geheim van Chateau d´Epines

€ 25,00
Actuele voorraad: 1

Melanie Dobson: Het geheim van Chateau d'Epines

Normandië, 1940. Gisèle Duchant bewaart een geheim dat haar het leven kan kosten. In de tunnels onder het middeleeuwse kasteel van haar familie verbergt ze haar broer en zijn vrienden die zich verzetten tegen de Duitse bezetting. Wanneer het leger van Hitler meer druk uitoefent, nemen Duitste soldaten het familiekasteel over. Gisèle wordt gedwongen hen te huisvesten, terwijl de verzetsstrijders zich recht onder hun voeten verschuilen.

Zeventig jaar later arriveert de kleindochter van Gisèle, Chloe Sauver, in Normandië na een verbroken verloving. Ze ontmoet documentairemaker Riley Holtz, die geïnteresseerd is in Chloe's familiegeschiedenis en de levens die gered werden in de tunnels onder het landgoed. Chloe had hier geen idee van en gaat samen met Riley op onderzoek uit. Maar niets kan haar voorbereiden op wat ze zullen ontdekken.

Melanie Dobson schrijft romans met een mix van romantiek en spanning. Schrijven is voor haar het ultieme excuus om te reizen naar vergeten oorden, in oude huizen te snuffelen en urenlang vergeelde dagboeken te lezen. Haar vorige roma De tragedie van Ladenbrooke Manor werd positief ontvangen.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: 9789029727037
Aantal blz.: 399
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1