OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Onderpand voor de luitenant

€ 22,50

Onderpand voor de luitenant

€ 22,50
Actuele voorraad: 1
Regina Jennining: Een onderpand voor de Luitenant

Het is haar bedoeling om onafhankelijkheid te verwerven. Maar wat ze vindt, is zelfs nog beter...

Hattie Walker droomt ervan om kunstschilderes te worden, maar haar ouders zien haar liever trouwen. Als compromis krijgt ze twee maanden de tijd om naar Denver
te gaan en ervoor te zorgen dat haar kunstwerken in een tentoonstelling worden opgenomen. Als dat niet lukt, zal ze haar droom voorgoed moeten opgeven. Wanneer haar postkoets wordt overvallen en ze gered wordt door een groep Arapaho-indianen lijken al haar plannen te ontsporen.

Vrijgezel luitenant Jack Hennessey werkt al lange tijd met de Arapaho-indianen samen en het is zijn taak om hen ervan te overtuigen dat de zendingsschool op Fort Reno hun kinderen kan helpen. Wanneer hij bericht krijgt dat de indianen een vrouw aangetroffen hebben, de enige overlevende van de overval op de postkoets, gaat Jack eropuit om haar te halen - en zijn zaak nogmaals bij het stamhoofd te bepleiten.

Hij is stomverbaasd als de overlevende niemand minder blijkt te zijn dan Hattie Walker, het meisje dat jaren geleden zijn hart gebroken heeft. Al snel realiseert hij zich dat hij nu de kans krijgt om indruk op haar te maken. Als zijn plan door een misverstand in de war gegooid wordt, komen Jack en Hattie in een puinhoop terecht die haar dromen in gevaar brengt en zijn levenswerk dreigt te vernietigen. 

Lees verder
Uitgever: Grace Publishing House
Productcode: 9789492234698
Aantal blz.: 379
Uitvoering: Paperback
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1