Juwelen van genade in Nigeria

€ 15,50

Juwelen van genade in Nigeria

€ 15,50
Actuele voorraad: 1

Ds. C. Sonnevelt: Juwelen van genade in Nigeria

Dit boek gaat over juwelen; geen gewone juwelen, juwelen van zilver en goud, maar juwelen van genade. Het gaat over mensen die door de Heere zijn opgezocht en over de geboorte van een kerk in West-Afrika, de Nigeria Reformed Church.

Het boek is opgebouwd uit drie gedeelten. Het bevat treffende getuigenissen over Gods genade, leerzame verhalen over aardige gebeurtenissen en persoonlijke gesprekken met mensen uit de begintijd van de kerk onder de Izi's. 

De verhalen in dit boek zijn nooit eerder gepubliceerd. De eerste twintig ervan laten zien hoe de Heere, dwars door alles heen, Zijn werk volvoert. In de volgende vijftien anekdotes wordt zichtbaar wat er gebeurt als twee culturen met elkaar in aanraking en soms in botsing komen. Naast voorvallen met humor liggen er ook lessen in deze 'short stories'. Het laatste deel betreft gesprekken met tien mensen die de begintijd hebben meegemaakt en ten tijde van de interviews (2022) nog steeds in leven waren. Ze blikken terug op het verleden, laten licht vallen op het heden en eindigen met een wens voor de toekomst.

Uit een veelheid van getuigenissen, verhalen en vraaggesprekken moest een keuze worden gemaakt. Er zijn juwelen die wij kunnen zien (hopelijk mag daarvan iets schitteren in deze bundel) en er zijn juweeltjes die we niet kunnen zien maar waar God van afweet. En daar gaat het uiteindelijk om!

Lees verder
Uitgever: Verloop
Productcode: 9789464587821
Aantal blz.: 219
Staat: Nieuw
Gewicht: 320
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1