7) Lief en leed in de Duiventil

€ 19,95

7) Lief en leed in de Duiventil

€ 19,95
Actuele voorraad: 1
Gerda Ronhaar: Lief en leed in de Duiventil
 
De familie Van Til bereidt zich voor op de bruiloft van Ernst en Annemieke. Daarom komen ze bij elkaar om sketches te bedenken. Als Max informeert naar de verliefdheden van zijn jongere broers en zussen, doet Betsie een opmerkelijke mededeling  over tante Bets, die voor het gezin meer heeft te betekenen dan in eerste instantie wordt gedacht.
Voor Annemieke is het een enerverende tijd. Ze mist niet alleen haar moeder, maar krijgt ook nog eens te maken met haar zus Marleen, die zich tegenover haar ronduit vijandig opstelt. Wat daarvan de oorzaak is, blijft lange tijd een raadsel.
Ook voor Boris breekt een spannende tijd aan. Hij zal na de zomer gaatn studeren, maar heeft er eigenlijk niet veel zin in. Dan doet zich een kans voor die hij met beidehanden aangrijpt. Zal het hem lukken...?
In haar saaie schoolleventje komt opeens verandering als Famke op een dag een leuke jongen op het schoolplein ziet staan.
Benjamin komt zichzelf tegen als hij onverwachts wordt geconfronteerd met dingen dingen die hij bijna niet kan verwerken.
Kortom: een nieuwe Duiventil, vol levendigheid.
 
Vanaf 12 jaar.
 
Lees verder
Productcode: 9789059521346
Aantal blz.: 382
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1