5) Voor het leven

€ 9,95

5) Voor het leven

€ 9,95
Actuele voorraad: 1

Karen Kingsbury en Gary Smalley: Voor het leven

Familie Baxter - deel 5

De vijf volwassen kinderen van John en Elizabeth Baxter zoeken ieder hun weg in het leven. Maak kennis met Brooke, Kari, Ashley, Erin en Luke en hun ouders - je zult je op z'n minst in een van hen herkennen.

Met haar huwelijksjubileum in het vooruitzicht maakt Elizabeth plannen voor een grootse familiereünie. Maar de blijdschap om het idee alle Baxters weer even bij haar te hebben, wordt overschaduwd door de hartverscheurende angst dat het de laatste keer zal zijn. Terwijl langzaam tot alle gezinsleden doordringt welke zware tijd ze tegemoet gaan, moet ieder voor zichzelf bepalen wat echt belangrijk is in het leven. En dat geld vooral voor Elizabeth. Jaren geleden besloot ze met John om een gebeurtenis in de doofpot te stoppen, maar nu wordt ze verscheurd door twijfel. Is het tijd om dit geheim - dat de hele familie op zijn kop zal zetten - eindelijk met de kinderen te delen?

Karen Kingsbury's romans zijn ongekend populair. In deze serie combineert ze haar verteltalent met de ervaring van relatie-therapeut Gary Smalley. Samen brengen zij de familie Baxter tot leven.

Lees verder
Uitgever: Voorhoeve
Productcode: BKROM002515
Aantal blz.: 431
Staat: Tweedehands
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1