2) Een stap in het licht

€ 24,99

2) Een stap in het licht

€ 24,99
Actuele voorraad: 2

Jody Hedlund: Een stap in het licht

De kindertrein - deel 2

New York, 1858. Marianne Neumann heeft maar één doel: haar verdwenen zusje Sophie opsporen. Ze bemachtigt een baan als plaatsingsagente bij de Children's Aid Society, een hulporganisatie die weeskinderen per trein naar het westen brengt. Niet alleen is Marianne op deze manier in staat om kinderen een beter leven te geven, ze hoopt ook te ontdekken of Sophie de stad heeft verlaten via het kindertransport.

Haar collega Andrew Brady vergezelt Marianne op haar eerste reis. Hij was vroeger leraar en kan erg goed met de kinderen omgaan. Maar onder al zijn charme gaat een groot verdriet schuil en net als Marianne probeert ook hij een verkeerde keuze uit het verleden recht te zetten. Marianne wint zijn vertrouwen en voor het eerst sinds lange tijd laat Andrew iemand toe.. totdat een tragedie hun levens voorgoed verandert.

Jody Hedlund schrijft historische romans met dappere vrouwen in de hoofdrol. Een stap in het licht is het los te lezen tweede deel van haar driedelige serie De kindertrein. In deze serie verscheen eerder Waar het geluk wacht.

Lees verder
Uitgever: Kok
Productcode: 9789043531177
Aantal blz.: 382
Staat: De kindertrein
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 2