Een haastig huwelijk

€ 24,99

Een haastig huwelijk

€ 24,99
Actuele voorraad: 1

Jody Hedlund: Een haastig huwelijk

De Postorderbruiden - Deel 3

Soms is haastige spoed wel degelijk goed

Als Zoë Hart werkloos raakt, besluit ze met een postorderbruidenschip te emigreren naar Amerika om daar een beter leven te vinden. Ook hoopt ze haar broer terug te vinden, die lang geleden is vertrokken omdat hij een misdaad heeft begaan. 

Bij aankomst ontmoet ze de plaatselijke predikant Abe Merivale. Hij heeft kort daarvoor een weeskind gevonden en vraagt Zoë om de zorg voor het kind op zich te nemen. Wanneer hij verneemt dat zijn verloofde in Engeland plotseling met een andere man is getrouwd, is hij compleet uit het veld geslagen. 

Dan krijgt Zoë een aanzoek van iemand met een dubieuze achtergrond, die belooft haar te helpen haar broer te vinden. Om Zoë uit deze lastige situatie te redden en haar toekomst en die van het kind te verzekeren, stelt Abe een verstandshuwelijk voor. Zoë is in het verleden al vaak genoeg gekwetst en wil haar hart niet meer openstellen voor een man, dus wat haar betreft blijft hun huwelijk een zakelijk overeenkomst. Abe vindt dat prima.. of toch niet?

Jody Hedlund schrijft historische romans met sterke vrouwen in de hoofdrol. Een haastig huwelijk is het derde los te leen deel in de serie De postorderbruiden. Eerder verschenen Het bruidsschip en De juiste keuze.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029732390
Aantal blz.: 367
Staat: De postorderbruiden
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1