6) Een nieuwe lente voor de duiventil

€ 19,95

6) Een nieuwe lente voor de duiventil

€ 19,95
Actuele voorraad: 1

Gerda Ronhaar: Een nieuwe lente voor de Duiventil

In het gezin van de familie Van Til heeft iedereen zo zijn eigen moeite om na het overlijden van mevrouw Van Til de draad weer op te pakken. Dokter Van Til staat er nu alleen voor om zijn kinderen op te voeden en ze allemaal de nodige aandacht te geven. Dat valt lang niet altijd mee, maar gelukkig krijgt hij daarbij de nodige hulp van tante Bets. Zij moet nu in haar eentje het huishouden draaiende houden. Hoe serieus ze deze nieuwe taak opvat, blijkt als ze wel heel rigoureuze beslissing neemt, die niet meteen door iedereen wordt begrepen.

Famke krijgt een nieuwe baan aangeboden die helemaal bij haar past. Voor het eerst sinds lange tijd merkt ze hierdoor dat ze, ondanks haar verdriet, toch nog dingen de moeite waard te zijn. Dat deze baan niet allleen voor haar zelf belangrijk is, maar ook voor Annemieke, blijkt pas veel later.
Annemieke vraagt zich af hoe het met Ernst Hagevoort gaat, sinds ze weet dat hij een Bijbel heeft gekocht. Ze hoopt en bidt dat hij zal veranderen. Als ze lange tijd niets meer van hem hoort, vervliegt haar hoop. Dan ontmoet ze Ernst onverwachts weer. Tot haar grote schrik lijkt hij dan heel ver van haar af te staan.

Eerder verschenen in deze serie: De Duiventil, De Duiventil in rep en roer, Zomergasten in de Duiventil, Spanning in de Duiventil, Storm over de Duiventil. Ieder deel kan uitstekend afzonderlijk worden gelezen!

Lees verder
Productcode: 9789059520950
Aantal blz.: 347
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1