Al mijn geheimen

Door: Austin, Lynn
€ 25,99

Al mijn geheimen

Door: Austin, Lynn
€ 25,99
Actuele voorraad: 4

Lynn Austin: Al mijn geheimen

Drie generaties vrouwen worden verenigd in hun verlies en bouwen samen aan een nieuwe toekomst

New York, 1898. Wanneer haar man onverwachts overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote erfenis, doet Sylvia er alles aan om haar dochter Adelaide te ontzien. Als ze een goede echtgenoot voor haar vindt voordat iemand erachter komt dat ze bijna aan de grond zitten, hoeft er misschien wel niets aan hun welgestelde leefstijl te veranderen.

Sylvia's schoonmoeder Junietta gelooft dat hun leven wel wat opschudding kan gebruiken. Ze heeft een heel ander soort bestaan voor haar schoon- en kleindochter in gedachten, ver weg van de verwachtingen van de New Yorkse high society. Maar om deze droom een kans te geven, moeten zowel Sylvia als Junietta eerst de pijnlijke geheimen uit hun verleden aan het licht brengen.

Met Al mijn geheimen keert Lynn Austin terug naar het genre waarin ze zich al vaak heeft bewezen: de familiesaga, in de stijl van Eva's dochters en Dochters van de kust. Dit keer schrijft ze over drie generaties- de dochter, moeder en grootmoeder- die zich proberen staande te houden in een tijd vol grote economische veranderingen, waarin de spanning tussen traditie en nieuwe wegen inslaan voelbaar aanwezig is.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029736411
Aantal blz.: 455
Staat: Nieuw
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 4