OP 23 FEBRUARI IS ONZE NIEUWE WEBWINKEL GEOPEND!!
WAS U AL KLANT? GRAAG EERST EEN NIEUW WACHTWOORD VIA: WIJZIG MIJN ACOUNT EN OP
'WACHTWOORD VERGETEN' KLIKKEN

BEKENDE FUNCTIES KOMEN BINNENKORT TERUG, HIER WORDT AAN GEWERKT!

X

Vlam van hoop

Door: Austin, Lynn
€ 20,00

Vlam van hoop

Door: Austin, Lynn
€ 20,00
Actuele voorraad: 1
Lynn Austin: Vlam van hoop

Amerikaanse burgeroorlog trilogie - deel 3

1860. Kitty is slavin van Missy Claire, een veeleisende jonge vrouw die haar slecht behandelt. Kitty probeert problemen te vermijden door onderdanig en gehoorzaam te zijn. Grady is een verbitterde jonge slaaf vol haat tegen de blanken. Wanneer
Grady's eigenaar Missy Claire het hof maakt, leren Grady en Kitty elkaar kennen - en Kitty is al snel hopeloos verliefd.

Dan breekt de Amerikaanse Burgeroorlog uit. Grady ziet zijn kans schoon om te vluchten, zijn vrijheid te herwinnen - en zich te wreken voor het onrecht dat hem is aangedaan. Kitty is bang om te vluchten. Ze heeft nog nooit zelf een beslissing genomen, en nu staat ze voor de meest ingrijpende keuze van haar leven. Blijft ze bij Missy Claire, in de relatieve veiligheid van de slavernij? Of grijpt ze haar kans op vrijheid en op geluk met Grady, met alle risico's van dien? Ook Grady moet een keuze maken. Want uiteindelijk is er maar één weg die hem werkelijk naar de vrijheid zal leiden.

Vlam van hoop is het derde deel in Lynn Austins meeslepende trilogie over de Amerikaanse Burgeroorlog, waarvan inmiddels al bijna 70.000 exemplaren zijn verkocht. De andere twee delen zijn Bevrijdend licht en Donker vuur.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029728829
Aantal blz.: 480
Uitvoering: Paperback
Staat: Amerikaanse Burgeroorlog
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1