Beste bezoeker. Op zondag is onze winkel en webshop gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op een andere dag van de week terug.

Te gast op Lanwyn Manor

Klik op de afbeelding voor een vergroting

€ 22,99

Sarah Ladd: Te gast op Lanwyn Manor

Gevangen in de keuze tussen twee broers.. kiest ze degene die door alle dames begeerd wordt, of degene die ze niet kan vergeten?

Cornwall, Engeland,1818. Als Julia Twethewey logeert op Lanwyn Manor, wordt ze al snel het hof gemaakt door mijeigenaar Matthew Blake. Hij is een begeerd vrijgezel en ze weet dat ze gevleid zou moeten zijn... Maar waarom kan ze haar ogen dan niet van zijn broer Isaac afhouden?

Ondanks de onverschillige houding van zijn broer, is Isaac Blake vastberaden om de nalatanschap van zijn vader in leven te houden. En hij is bereid hier hard voor te werken. Als jongere broer kent Isaac zijn plaats, maar toch voelt hij zich, net als Matthew, onweerstaanbaar aangetrokken tot Julia.

Het duurt niet lang voordat Julia zich realiseert dat er iets vreemds speelt tussen de oude muren van Lawyn Manor. Wanneer rampspoed toeslaat, de raadsels zich opstapelen en waardevolle voorwerpen onverhoopt verdwijnen, vinden Isaac en julia elkaar te midden van een stroom aan onverklaarbare gebeurtenissen. Ze moeten hun best doen zich te houden aan de sociale verwachtingen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt...

Sarah Ladd raakte gefascineerd door de kleding, muziek, literatuur en kunst uit de Regency-tijdperk dankzij de klassiekers van de zusters Brönte en Jane Austen.

226