Te gast op Lanwyn Manor

€ 23,99

Te gast op Lanwyn Manor

€ 23,99
Actuele voorraad: 1

Sarah Ladd: Te gast op Lanwyn Manor

Gevangen in de keuze tussen twee broers.. kiest ze degene die door alle dames begeerd wordt, of degene die ze niet kan vergeten?

Cornwall, Engeland,1818. Als Julia Twethewey logeert op Lanwyn Manor, wordt ze al snel het hof gemaakt door mijeigenaar Matthew Blake. Hij is een begeerd vrijgezel en ze weet dat ze gevleid zou moeten zijn... Maar waarom kan ze haar ogen dan niet van zijn broer Isaac afhouden?

Ondanks de onverschillige houding van zijn broer, is Isaac Blake vastberaden om de nalatanschap van zijn vader in leven te houden. En hij is bereid hier hard voor te werken. Als jongere broer kent Isaac zijn plaats, maar toch voelt hij zich, net als Matthew, onweerstaanbaar aangetrokken tot Julia.

Het duurt niet lang voordat Julia zich realiseert dat er iets vreemds speelt tussen de oude muren van Lawyn Manor. Wanneer rampspoed toeslaat, de raadsels zich opstapelen en waardevolle voorwerpen onverhoopt verdwijnen, vinden Isaac en julia elkaar te midden van een stroom aan onverklaarbare gebeurtenissen. Ze moeten hun best doen zich te houden aan de sociale verwachtingen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt...

Sarah Ladd raakte gefascineerd door de kleding, muziek, literatuur en kunst uit de Regency-tijdperk dankzij de klassiekers van de zusters Brönte en Jane Austen.

Lees verder
Uitgever: KokBoekencentrum Fictie
Productcode: 9789029729420
Aantal blz.: 3510
Uitvoering: Paperback
Gewicht: 4000
Status: leverbaar
Actuele voorraad: 1